söndag 26 juli 2009

En härlig vecka!




Wilma har nu bott hos oss i en vecka. Hon utvecklas hela tiden och det är så roligt att följa hennes framsteg. I natt sov hon bra. Vaknade först vid halv fem då husse tog henne på en promenad. De andra nätterna har Wilma vaknat runt ett. Vi sov till nio, då hade i och försig jag och Wilma varit ute en vända. Vi åt frukost och gick ut, jag och Wilma medan husse fick sovmorgon. Eftersom vi försöker få henne rumsren går vi ut ofta, men inte ville hon kissa. Hon kan kanske hålla sig lite längre nu mellan besöken.

Idag har åkte vi till mina föräldrar, där vi Wilma fick träffa katterna Simba och Sandy. Det gick väldigt bra, hon bryr sig inte om dem. Katterna kollade och undrade säkert vem hon var men inte dem heller visade något större intresse för att hon var där. Vi ska åka ut dit dagligen så att de tar för vana att Wilma är hemma hos dem.

Något Wilma än så länge inte gillar är att sitta i buren när vi åker bil, hon ylar, skäller och gnäller, men redan från igår har det blivit framsteg. Hon är en som en frisk fläkt som för gyller våra dagar, även om vi är trötta för det har blivit lite sömn under den här veckan.

Vid Pennan Elvira

Inga kommentarer: