fredag 31 juli 2009

En envis tjej!

Dagarna bara rullar iväg, Wilma är nu 11 veckor.

Hon har börjat köra med oss och visar alla sina sidor, glad, busig, och envis. När vi ska gå ut på kiss och bajs besök passar det inte alltid damen. Ibland går det som på räls, hon kissar och bajsar och sen är det inget mer med det, andra gånger sätter hon sig på rumpan och vägrar gå. Turligt nog är hon fortfarande liten nog så att vi kan bära med henne för att lite längre fram prova och se om hon har lust att följa med. Hon har lärt sig vart hennes kompisar bor och springer dit så fort hon får chansen. Ludde och Malte är så roliga att leka med.

Precis som man får göra med barn får vi locka lite och det bli ensamt om vi går iväg, så då kommer hon springandes efter oss, som hon ska göra.

Idag var vi ute hos min mamma och pappa på lunch. Wilma bryr sig inte om katterna och det är skönt. Simba och Sandy får på så vis ta den tid de behöver för att "lära" känna henne. Sandy var modig som vågade sig fram för att lukta på Wilmas rumpa där hon sov under bordet. Framsteg varje dag.

Wilma fick sina gaddar borstade för första gången idag, vet inte om det var populärt eller inte men lite renare blev de nog antar jag. Bra att börja när hon är liten.


Igår kväll när det spöregnade ute hade Wilma på sig ett litet täcke som hon fått låna av grannarna. Schyst va?!



Just nu sover mina älsklingar, det ser skönt ut, ska nog göra det samma...

Inga kommentarer: