måndag 3 augusti 2009

Ensam hemma!

Det är fantastiskt att hela tiden få följa Wilmas utveckling, det händer saker varje dag. Det är nya intryck varje dag och hon är väldigt nyfiken på allt som hon anser värt att bry sig om, kablar, skor, hundar, människor, pinnar, kottar ja allt hon kan nosa på och tugga lite på.
Idag var första dagen som Wilma inte hade tagit våra skor när vi lämnade henne hemma själv en timme. De andra dagarna har hon i sin ensamhet tagit våra skor, lagt sig vid ytterdörren och tuggat på våra skor, men idag låg hon bara och väntade på oss i hallen, men hon var allt lite sur på oss när vi kom hem.

Vi köpte en trendig ryggsäck för hundar som vi tänkte hon kunde få sitta i när vi tar längre promenader men, nej, hon var inte alls glad på oss. Tänkte säkert; vilket trams när jag kan gå själv. Vi gick ut till min mamma och pappa, men oj vad hon var trött efter alla nya intryck, även om hon inte gick mycket själv, så var hon helt slut när vi kom hem. Hon sov, åt och sov.

"Bäst att gömma sig, tror jag ska få bada" Wilmas tankar.

Igår när vi hade badtajm gick det lite bättre, än gången innan, men hon gillar inte när vi duschar henne, inga problem med att "schmpoonera och balsamera" in henne, men när hon blir duschad försöker hon fly. Antar att hon blir van ju oftare vi gör det. Vilket för hennes del tyvärr händer minst en gång i veckan.



Vid pennan Elvira

Inga kommentarer: