torsdag 6 augusti 2009

Sol,bad och vila!

Nu har Wilma badat också...till magen i alla fall. Vi åkte ut med våra kompisar till kalkstensbrottet ute i Barva. Hon svalkade sig, men så mycket mer var det inte. Det blev lite för varmt så vi åkte hem så hon kunde sova hemma. Det var en kul utflykt och Wilma har funnit ro med att åka bil. Det kan hända att hon piper lite när vi startar men väl ute på vägarna trivs hon.

I tisdags var det dags för picknick igen, vi åkte till Rothoffsparken i Eskilstuna. Wilma spanade på änder medan vi fikade lite snabbt på "kaka i Parken". Efter det var det jaga änder som hägrade. Vi hade inte henne lös, så tyvärr fick hon aldirg tag på någon, hi hi. Fint väder så vi kunde ligga på filt och mysa ett tag.

Idag träffade Wilma en ny kompis, Frasse han är även han en cocker. Han är 6 år och har färgen blue roan, dock inte lika lekfull idag. Försökte gå undan hela tiden. Wilma gav inte upp, lekte lite själv, (och med oss) gick tillbaka för att se om han var med på noterna, men icke sa nicke. Kanske nästa gång vi träffas?

Wilma fick en fin present, en rosa filt med hennes namn på och ett gott hundben, mums.

I morgon ska Wilma träffa sin syster Lova, hon bor också här i Eskilstuna, bara ett stenkast ifrån. De har inte träffats sedan de var ca 8 veckor och idag är de 12 veckor på dagen, grattis!
Det ska bli roligt, tror säkert att de kommer känna igen varandra, leka och ha roligt.

På tisdag ska Wilma till veterinären, vaccination mot parvo och valpsjuka. Avmaskningen fixade vi i tisdags, la ner en tablett i maten och den åt hon upp i ett naffs, hon äter sååååå bra.
Tack och hej för idag!

Inga kommentarer: